Pekovski dodatki in marmelade
Termostabilna sadna polnila in marmelade
Pekovski dodatki in marmelade
Termostabilna

Termostabilna polnila so nadgradnja sadnih polnil in so pripravljena s posebnimi pektini, ki omogočajo, da polnilo med toplotno obdelavo ne spremenijo strukture. Zato se uporabljajo v izdelkih pred peko ali kuhanjem. Lahko jih uporabljamo tudi po peki in polnimo še vroče pecivo. Zaradi strukture, ki se veže, se ne pocejajo in ne stečejo iz peciva med peko. Struktura ostane mazava in polnega okusa.
Termostabilna polnila so nadgradnja sadnih polnil in so pripravljena s posebnimi pektini, ki omogočajo, da polnilo med toplotno obdelavo ne spremenijo strukture. Zato se uporabljajo v izdelkih pred peko ali kuhanjem. Lahko jih uporabljamo tudi po peki in polnimo še vroče pecivo. Zaradi strukture, ki se veže, se ne pocejajo in ne stečejo iz peciva med peko. Struktura ostane mazava in polnega okusa.

Pomagamo vam razviti vaš izdelek